PDF Jangan Jatuh Cinta Kindle í Jangan Jatuh MOBI í ahalico

PDF Jangan Jatuh Cinta Kindle í Jangan Jatuh  MOBI í ahalico

[PDF / Epub] ☃ Jangan Jatuh Cinta By Adah Hamidah – Ahali.co Lelaki yang dicintai Naim Zulkarnain“Abang Naim ingat Ana lagi tak?”“Ana budak manja yang selalu menangis tu ke?”Formula untuk bersatu Memenangi hati“Merajuk pun tak guna Ana tak reti nak puLelaki yang dicintai Naim Zulkarnain“Abang Naim ingat Ana lagi tak?”“Ana budak manja yang selalu menangis tu ke?”Formula untuk bersatu Memenangi hati“Merajuk pun tak guna Ana tak reti nak pujuk”“Memanglah Masa kecil dulu pun abang yang selalu pujuk Ana Ana tak pernah nak pujuk abang”Masalah Bukan pilihan“Naim dah nak bertunang hujung bulan ni Nak tak nak Ana kena lupakan Naim”Lelaki bermasalah psikologi Muha.

jangan kindle jatuh pdf cinta download Jangan Jatuh download Jangan Jatuh Cinta MOBIMmad Afdhal“Sekejap Nama kau apa?”“Selena Gomez”“Selena Gomez Erm pelik muka kau tak ada pula nampak macam orang putih”Formula untuk membantu Bantuan melalui ugutan“Sekarang ni bos nak buat ke tak nak? Kalau tak saya batalkan aje rancangan nak pujuk Kak Dahlia”Masalah Ugutan balas“Alah bos berani ke panggil jabatan agama Islam? Sanggup ke kahwin dengan saya? Kak Dahlia macam mana?”“Apa susah Kau jadi nombo.


Mmad Afdhal“Sekejap Nama kau apa?”“Selena Gomez”“Selena Gomez Erm pelik muka kau tak ada pula nampak macam orang putih”Formula untuk membantu Bantuan melalui ugutan“Sekarang ni bos nak buat ke tak nak? Kalau tak saya batalkan aje rancangan nak pujuk Kak Dahlia”Masalah Ugutan balas“Alah bos berani ke panggil jabatan agama Islam? Sanggup ke kahwin dengan saya? Kak Dahlia macam mana?”“Apa susah Kau jadi nombo.

PDF Jangan Jatuh Cinta Kindle í Jangan Jatuh  MOBI í ahalico

PDF Jangan Jatuh Cinta Kindle í Jangan Jatuh MOBI í ahalico

10 thoughts on “Jangan Jatuh Cinta

  1. nilam nilam says:

    PDF Jangan Jatuh Cinta Kindle í Jangan Jatuh MOBI í ahalico jangan kindle, jatuh pdf, cinta download, Jangan Jatuh download, Jangan Jatuh Cinta MOBIJangan Jatuh Cinta bagi saya agak lain dari yang lain Rasanya tak de lg penulis yang buat kisah hero yang bepenyakit mental Walaupun kisah berpenyakit mental adalah satu simptom penyakit yang serius tp penulis pandai melakarkan jalan cerita yang membuatkan pembaca tergelak dengan telatah si pesakit niKisah bermula bila Ana yang mendapat penempatan praktikal di KL P


  2. heril azwan heril azwan says:

    PDF Jangan Jatuh Cinta Kindle í Jangan Jatuh MOBI í ahalico jangan kindle, jatuh pdf, cinta download, Jangan Jatuh download, Jangan Jatuh Cinta MOBI37 kotsaya suka dengan jalan ceritanya hero yang mempunyai masalah mental dijadikan isu utama dalam naskhah ininamun sikap ana bagi saya agak terburu buru tanpa memikirkan akibatnya sedikit melelahkan tindakan keluar dari rumah mak lang memaksa dahlia bersetuju cara mengatasi masalah afdhalmula2 memang tak dapat nak kaitkan tajuk dengan jalan cerita sampai dipertengahan baru nampak perkaitannya hahah apapun pembacaan makin menarik dipertengahan cerita


  3. Mai Mai says:

    PDF Jangan Jatuh Cinta Kindle í Jangan Jatuh MOBI í ahalico jangan kindle, jatuh pdf, cinta download, Jangan Jatuh download, Jangan Jatuh Cinta MOBI35 BintangSebuah kisah yang menarik juga sebenarnyaKisah Ana dengan Boss nya yg mengalami masalah mentalmemang betul betul mental boss si Ana tapi mental2 pon agak menarik perhatian juga mamat tuMula mula nak bagi 4 tapi tolak setengah sebab tak suka konflik di hujung hujung ceritakonflik itu mcm tak cukup kuat rasa geram sangat dengan emak dan ayah Ana nisebelum anak berkahwin main setuju je tanpa banyak soal bila dah tahu cerita sebenar yg mungkin ditokok tambah senang2 je suruh anak bercerai nasib baik konflik tu tidak diheret lebih jauh lagi kalau tidak Ku sudah hilang sabar dahSecara keseluruh ia sebuah naskah yang menarik ada yang cuba disampaikan oleh penulis


  4. Aezra Aezra says:

    PDF Jangan Jatuh Cinta Kindle í Jangan Jatuh MOBI í ahalico jangan kindle, jatuh pdf, cinta download, Jangan Jatuh download, Jangan Jatuh Cinta MOBIKisah heroin bernama Ana yang menjalani praktikal di tempat kerja kepunyaan hero berperangai mental dan psiko yakni Afdhal Keseluruhan cerita biasa biasa saja Tiada impak walau pun jalan cerita Jangan Jatuh Cinta ini ada sedikit kelainan


  5. Naira2975 Naira2975 says:

    PDF Jangan Jatuh Cinta Kindle í Jangan Jatuh MOBI í ahalico jangan kindle, jatuh pdf, cinta download, Jangan Jatuh download, Jangan Jatuh Cinta MOBIBook 63 2014Interesting Kind of remind me of farisha imani's suamiku tak romantik tapi autistik Something different Jalan cerita not bad I was waiting tho bila part cinta cinta ni because the whole 500 600 pages tu if im not mistaken tertumpu kepada cara hendak memulihkan AFDHAL Then to me it would have been better if the story tu habis apabila mereka sudah berkahwinI just find the last 100 pages to be a bit dragging


  6. nurazirahvu nurazirahvu says:

    PDF Jangan Jatuh Cinta Kindle í Jangan Jatuh MOBI í ahalico jangan kindle, jatuh pdf, cinta download, Jangan Jatuh download, Jangan Jatuh Cinta MOBIhaila lawa cover firstly lps sya bca separuh mmg harapan sya for part sweet2 melambung but actually x de pun part2 romantik penulis ni mmg pandai tarik minat sya for continue read this novel biasanya klu lmbt sgt bru kahwin mmg awal2 sya dah surrender tarik tangan hoi x tahan plg x ska cite cintan cintun before kahwin yg melerettpi novel ni wlaupun drg kahwin lmbt tpi ada something yg misteri misteri tu lah yg buatkn sya trus mmbca novel ni nk rungkaikn misteri tu lngsung x nk letak novel nicite dia ringkas jeAna Syahidah aka salena gomez ni tgh practical jurusan pengurusan pejabat ? sori sya lupa bos tempat dia kerja tu Encik Afdhal bos dia nie ada tekanan perasaan blh jgak dikatak gila tpi sometimes dia mmg normal so dia nk tlg pulihkn hubungan dia dgn bos dia ni blh diktakn rapat sbb hmpir sume benda psal bos dia dia tau tpi dia kt sna 4 bln je msa minggu akhir kt sna mmg


  7. Faradina Azlin Azahar Faradina Azlin Azahar says:

    PDF Jangan Jatuh Cinta Kindle í Jangan Jatuh MOBI í ahalico jangan kindle, jatuh pdf, cinta download, Jangan Jatuh download, Jangan Jatuh Cinta MOBIcountless PBAKL collection perghhh seyesly dr muka depan mmg cam rasa sumthing wif this book dan moment dah sta


  8. Nonieღserenity2bliss Nonieღserenity2bliss says:

    PDF Jangan Jatuh Cinta Kindle í Jangan Jatuh MOBI í ahalico jangan kindle, jatuh pdf, cinta download, Jangan Jatuh download, Jangan Jatuh Cinta MOBI Announcement before review N nak jual buku ni for RM17 Pada sesiapa yang berminat boleh lar PM Best sangat Highly recommended Cerita ni jauh meleset dari jangkaan N N sangkakan ia kisah cinta pekerja jatuh cinta dengan boss seperti kebanyakan novel yang lain Tapi Jangan Jatuh Cinta ada kelainannyaAda part yang membuat N meremang dan tertanya tanya Ni cerita hantu ker? Nasib baik bukan


  9. Sakura Lina Sakura Lina says:

    PDF Jangan Jatuh Cinta Kindle í Jangan Jatuh MOBI í ahalico jangan kindle, jatuh pdf, cinta download, Jangan Jatuh download, Jangan Jatuh Cinta MOBIbest aku suka citer ni suka dgn kisah cinta afdhal dan anasalena gomez watak naim mmg annoying perangai x mcm psychiatrist langsung mengalahkan afdhal yg ada masalah bipolar tu moral citer nijgn menilai org berdasarkan masa lalunya mereka layak diberikan peluang kesimpulanaku suka citer nithumbs up buat author


  10. Aliza Nai Aliza Nai says:

    PDF Jangan Jatuh Cinta Kindle í Jangan Jatuh MOBI í ahalico jangan kindle, jatuh pdf, cinta download, Jangan Jatuh download, Jangan Jatuh Cinta MOBIJalan cerita yang menarikSomething different actually and ofcourse if compare with her previous one Too much miscommunictions menyebabkan Ana tidak sedar yang dia sebenarnya dah terjatuh cinta dgn Afdhal Watak Afdhal yg beku tetapi berubah sweet terutama sekali apabila mereka dah berkahwin Tidak banyak conflict dan sesuai utk bacaan yg relax


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *